MENU

Over ons

Over ons

Denise Bontje

Projectcoördinator Kind & Media
“Zo inspirerend om te zien als de deelnemers in een training de toegevoegde waarde van een goede mediaopvoeding zelf vorm geven…”

Tanja Schulting

Projectmedewerker
“Ik zorg ervoor dat de achterkant goed verloopt: de organisatie rondom de trainingen. Het is mooi om te zien met hoeveel passie onze trainers mediaopvoeding op de kaart zetten.”

Robieke Roesink

Redacteur Kind & Media
“Het aanbod van media is enorm. Dat aanbod doorzoeken naar mooie verhalen die je kunt gebruiken voor een speelse leerervaring van kinderen, vind ik het leukste dat er is!”

Maryse Nijhof-Broek

Adviseur Sardes
“Als ouder vind ik het belangrijk dat de kinderopvang bewust media biedt aan mijn kinderen. Ik zie bij kinderopvangorganisaties en vrienden dat er weinig kennis is over passende media. Daar breng ik graag verandering in!”

Trainers

Kind & Media werkt met trainers van verschillende organisaties. Al deze trainers zijn gecertificeerd om de trainingen Haal meer uit media… te geven. Kijk hier voor een trainer bij jou in de buurt.

Ilona Jens

Directeur JVtv
“Media zijn overal en vormen ons denken, leven en werken. Het is mijn passie om kinderen vertrouwd te maken met al die media die altijd en overal om ons heen is.”

Malou Stoop

Projectmedewerker & redacteur Kind & Media
“Media, we kunnen er niet meer omheen. Mijn missie en passie is dat we samen een zinvolle invulling geven aan het gebruik van media in ons dagelijks werk op de groep”

Hester Heerdink

Adviseur Sardes en trainer Kind & Media
“Het is mooi om te zien dat ouders en professionals zich na een bijeenkomst of training meer bewust zijn van de rol die zij spelen bij de mediaopvoeding van kinderen.”

René Melisse

Adviseur Sardes en trainer Kind & Media
“Je kunt lucifers wegstoppen of je kunt kinderen er verantwoord mee leren omgaan. Waar hebben ze in hun latere leven het meest aan?”


Het Kinderopvangfonds

Digidreumesen
Aan de basis van Kind & Media ligt Digidreumesen, een project dat is opgezet door Het Kinderopvangfonds.

Contact